Monday, May 02, 2005

Hoe zie je eruit als je super saiyen bent?

Iedere Saiyan behaalt deze fasen, ze worden zo geboren, vb. zwart haar of er zijn ook uitzonderingen, bv."Trunks", die heeft paarse haren.


Fase 2 (Super Saiyan)
Deze fase gebeurt bij een uitbarsting van woede of van een enorme kracht op te wekken, hierbij heb je geel haar en groene ogen.


Fase 3 (Super Saiyan 2)
Deze fase is nooit behaalt voor DragonBall Z, Gohan is de eerste die deze fase behaalt, dit kwam door een woede uit barsting waardoor hij gelijk van Super Saiyan naar Super Saiyan level 2 getransformeert is .Van Super Saiyan naar Super Saiyan level 2 is niet zo een grote stap als van normale saiyan naar super saiyan, het power level stijgt ook niet met deze grote getallen.In de Super Saiyan level 2 fase hebben ze blauwe ogen en meer haar, maar ook geel.


Fase 4 (Super Saiyan 3)
De overstap van Super Saiyan 2 naar Super Saiyan 3 is niet erg groot, tenminste wel als we het over kracht hebben, er komt veel energie vrij bij deze transformatie, de haren zijn langer en uw gezicht is transformeerd, je hebt geel haar en groene ogen met gele ogen.


Fase 5 (Super Saiyan 4)
Deze fase slaat bijna alles, het power level word nog hoger, hun snelheid word beter, hun gehoor wordt zelfs breder en groter, eigelijk word alles beter in deze fase. Het haar blijft bij deze fase zwart, hun ogen zijn geel.


Fase 6 (Oozaru)
Dit is geen Saiyanlevel, maar het is een Volle transformatie, alles word beter en sterker. Een Saiyan kan alles in dit 'wezen' transformeren als ze nog hun staar hebben en er een volle maan is. Bardock (de vader van Goku) had een techniek bedacht waardoor de saiyans ook over dag kunnen transformeren in een Oozaru, deze techniek is te zien wanneer Goku de eerste keer tegen Vegeta vecht.Om nog even terug te komen op Oozaru als een saiyan hier in verandertis kan bijna niks hem meer stoppen, je kunt de persoon ook niet meer herkennen, het word eigelijk een grote aap...


Fase 7 (Golden Oozaru)
Deze Transformatie gebeurt wanneer een Oozaru tegelijkertijd een Super Saiyan wordt, het is dan woester en de haren zijn geel...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Vorige Volgende